Cautare

68212 de rezultate pentru "numar de telefon din reteaua de telefonie mobila nationala pentru deranjamente telekom" (5.53 secunde)
Dupa cum probabil v-ati dat seama, in ultima vreme sunt interesat tot mai mult de solutiile mobile de internet fix. Parte pentru ca sa am internet in masina, parte pentru ca o sa am probabil nevoie de asa ceva la o casa la tara.
Incepand cu data de 16 iunie a.c., Cosmote reduce cu pana la 40% tarifele aplicate apelurilor realizate din Romania catre destinatii internationale, pentru toti abonatii sai, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Ponta arata de ce vrea demisia lui Opriș
Ministrii europeni participanti la reuniunea Consiliului pentru Transporturi, Telecomunicatii si Energie al UE au adoptat ieri reglementarile privind reducerea tarifelor roaming intre statele membre.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Valoarea totala a restantelor la creditele luate de clientii individuali a ajuns la aproape 240 de milioane de lei (aproape 70 de milioane de euro), cu 21 de milioane de lei mai mult fata de iunie, cand insumau 217 milioane de lei, potrivit unor date furnizate de Biroul de Credit.
Privatizarea totala a operatorilor RomTelecom si POSTelecom, precum si a Societatii Nationale de Radiocomunicatii (SNR) se va realiza pana in 2006, aceste operatiuni constituind prioritatile ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Zsolt Nagy. ... - privatizarea) se va realiza prin listarea unui pachet de actiuni la bursa“, a precizat Nagy.
Tehnologia de localizare a apelantului 112 va fi testata pe 15 septembrie, iar pâna pe 20 noiembrie va fi implementata solutia care a avut succes, a anuntat marti ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Karoly Borbely, în cadrul unei conferinte de presa.
Compania a inregistrat cateva sute de precomenzi, de patru ori mai multe ca la iPhone4 (Autor:
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
Compania Romtelecom a castigat licitatia pentru acordarea unei licente nationale de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz, cu o oferta siperioara celor facute de NetPoint (controlata de RCS&RDS), Saudi Oger (actionarul Telemobil, operatorul retelei Zapp Mobile) si Tactical Networks AS, un fond de investitii ceh sustinut de producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii ZTE.
Un cititor al observatorulph.ro a trimis pe adresa redactiei actul aditional incheiat cu Orange, avand ca obiect abonamentul secret de 10 euro, care contine minute si SMS-uri nelimitate in orice retea si 2GB trafic de net pe luna.
Ce se ascunde in spatele ofertelor de "convorbiri nelimitate" lansate de operatorii de telefonie mobila Operatorii de comunicatii mobile au lansat recent oferte cu minute si SMS-uri nationale nelimitate, ascutind la extrem lupta pe piata locala de telefonie mobila.
Frenezia iPhone creata in jurul celui mai asteptat telefon al ultimilor ani, continua. Ultimele sondaje estimeaza ca numarul doritorilor unui astfel de telefon a ajuns la suma de 19 milioane. ... cea cu stocare flash de 4 GB la pretul de 499$, sau cu 8 GB la 599$.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) va desemna un furnizor care va avea obligatia de a pune la dispozitia utilizatorilor de telefonie fixa si mobila un registru al abonatilor si un serviciu de informatii privind abonatii.
Comisia Europeana solicita Germaniei si Romaniei sa transpuna integral normele UE in domeniul pastrarii datelor Comisia Europeana a solicitat joi in mod oficial Germaniei si Romaniei sa ia masuri in vederea asigurarii conformitatii depline cu normele UE in domeniul pastrarii datelor, in termen de doua luni, informeaza un comunicat.
Se pare ca Google are in planuri producerea unui telefon mobil. Momentan presa de specialitate speculeaza pe aceasta tema, readusa in actualitate de un articol publicat in Wall Street Journal.
Nicolae Dica a dezvaluit ca intalnirea dintre Mirel Radoi si conducatorii de la Casa Fotbalului a avut loc. ... Din ce stiu eu, nu s-a ajuns la un consens.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
google-analytics.com